GİRDİGİ LOKANTADA YEMEKLERİ BEGENMEDİ İŞ YERİ SAHİBİ VE 3 KOMŞU ESNAFI BIÇAKLADI

Bursa’da, alkollü olduğu iddia edilen saldırgan gittiği lokantada yemekleri beğenmediğini iddia edip tartıştığı iş yeri sahibini ve kendisine müdahale eden 3 esnafı bıçakla yaraladı.

yemekleri-begenmedi

Bursa’da, alkollü olduğu iddia edilen R.Z. gittiği lokantada yemekleri beğenmediğini iddia edip tartıştığı iş yeri sahibi ile kendisine müdahale eden 3 esnafı bıçakla yaraladı. Çevre esnafın linç etmeye kalkıştığı R.Z. polisler tarafından kurtarılarak gözaltına alındı.

YEMEKLERİ BEĞENMEDİ

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba mahallesinde meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen R.Z., sokak arasında girdiği bir lokantada, yemekleri beğenmediğini söyleyip tepki gösterdi. Bunun üzerine R.Z., işyeri sahibi H.B tarafından dışarı çıkarılmak istendi. Bu sırada R.Z., üzerindeki bıçağı çekip, H.B.’yi bıçakladı. Gürültü üzerine lokantaya girip, kendisine müdahale eden 3 esnafı da bıçakla yaralayan R.Z., kaçmaya çalıştı. Bölge esnafın yakalayıp, tekme tokat dövdüğü R.Z., Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ile Motosikletli Yunus timleri tarafından kurtarıldı. Gözaltına alınan R.Z., emniyete götürüldü.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir