ÖZCAN DENİZ’LE ARALARINDAKİ YAŞ FARKINA RAĞMEN AŞK YAŞAYAN BUSE NARCI KURALLARINA BAĞLI KALDI

Aradaki 21 yaşa rağmen yıllarca Özcan Deniz’le aşk yaşayan Buse Narcı, kural bozmadı. 23 yaşındaki güzel oyuncu, bu kez kendisinden 28 yaş büyük olan Harun Tan ile samimiyeti ilerletti…

özcan-deniz-buse-narcı

Kendisinden 21 yaş büyük Özcan Deniz’le olaylı aşkı geçtiğimiz aylarda biten Buse Narcı’dan akılları karıştıran hamle…

44 yaşındaki Deniz’den ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen genç oyuncu, Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’ı sosyal medyada yakın markaja aldı.

Narcı’nın bu hareketi işadamından da karşılık buldu. Sporu yaşam tarzı olarak benimseyen ve yılın büyük bir kısmını yurt dışında kayak yaparak geçiren Harun Tan, geçtiğimiz haftalarda Şallı’dan olan küçük oğlu Pars’ın doğum günü için Türkiye’ye geldi.

BUSE-NARCI

İNSTAGRAM ARACILIĞIYLA FLÖRT! 

Tan’ın bundan yaklaşık 15 gün önce de Buse Narcı’yla Cihangir’de buluştuğu iddia edildi. İnstagram’da hemen hemen bütün fotoğraflarını karşılıklı olarak beğenen ikilinin bu buluşması, “Yeni bir aşk” yorumları yaptırdı.

Birbirlerini takip etmeyerek aşk dedikodularına karşı kendilerince önlem alan Narcı ile Tan’ın sosyal medya üzerinden yaptıkları sanal flört ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

“BUSE KURAL BOZMADI”

23 yaşındaki oyuncunun 51 yaşındaki Harun Tan’la yakınlaşması, “Buse, kural bozmadı. Yine kendisinden büyük birine gönül verdi” dedirtti.

ÖZCAN’I UNUTTU

Güzel oyuncu, “Benim günahımı aldı” diyerek suçladığı ve yıllarca birlikte olduğu Özcan Deniz’i birkaç ayda unutmuşa benziyor

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir