1,8 Milyon Dolarlık Cyle Larin

Siyah-beyazlılar, 13 Ocak’ta İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirilen 22 yaşındaki Kanadalı golcü için MLS (Major League Soccer/ ABD Futbol Ligi) ile kesin anlaşmaya vardı.

Kartal’da, Vagner Love’dan sonra Cyle Larin transferi de mutlu sonla noktalandı. Siyah-beyazlılar, 13 Ocak’taİstanbul’da sağlık kontrolünden geçirilen 22 yaşındaki Kanadalı golcü için MLS (Major League Soccer/ ABD Futbol Ligi) ile kesin anlaşmaya vardı.

Orlando City kulübünün, Cyle Larin’in 2017 sonunda biten sözleşmesini tek taraflı olarak 2019’a kadar uzatması nedeniyle uzun süredir yaşanan kriz, siyah-beyazlıların, MLS ile el sıkışmasıyla aşıldı. BeşiktaşYönetimi ara transfer döneminin bitmesine bir gün kala MLS ile 1 milyon 850 bin dolar karşılığında anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlılar, Atiba’nın tavsiye ettiği Cyle Larin ile daha önce yapılan 4,5 yıllık ön sözleşmede anlaşmazlık halinde bu bedeli ödemeyi kabul etmişti. Transferi dün KAP’a resmen bildirilen Larin’in lisansı bugün çıkarılacak. Kanadalı golcü, Bursaspor’la cuma akşamı oynanacak lig maçının kadrosunda yer alabilecek.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir