Ivanka Trump’ın Elbisesi İlgi Odağı Oldu!

Ivanka’nın giydiği 2 bin 355 dolarlık (11 bin 400 TL) özel tasarım kıyafeti görenleri büyüledi. Basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

ABD Başkanı Trump’ın büyük kızı Ivanka önceki gün Illinois Eyaleti’nde bir demir-çelik fabrikasının açılışına katıldı.  Ivanka’nın giydiği 2 bin 355 dolarlık (11 bin 400 TL) özel tasarım kıyafeti görenleri büyüledi. Basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Lacivert, midi boy, beyaz puantiyeli, uzun kollu Alessandra Rich tasarımı elbise oldukça beğenildi. Ivanka Trump, geçtiğimiz günlerde de kendi adını taşıyan giyim ve ayakkabı tasarım şirketini kapatma kararı aldığını duyurmuştu

Yaptığı yazılı açıklamada, “Bu markayı ilk kurduğumuzda kimse elde edeceğimiz başarıyı tahmin edemezdi. Washington’daki 17 ayın ardından iş hayatına dönüp dönmeyeceğimi veya ne zaman döneceğimi bilmiyorum ama öngörülebilir bir geleceğe kadar odağımın şu anda Washington’da yaptığım işte olacağını biliyorum. Dolayısıyla şimdi bu kararı almak takımım ve ortaklarım için tek adil sonuç.” demişti.

4 yıl önce kurulan şirket kısa sürede büyük markalar arasına girmişti. Ivanka Trump’ın babası tarafından Beyaz Saray’a danışman olarak atanmasının ardından “Ivanka Trump” markasına karşı “Cüzdanına sahip çık” adı altında kampanya başlatılmıştı. Trump’ın Beyaz Saray’daki görevine başlamasından sonra ABD’deki perakende mağaza zinciri Nordstrom “Ivanka Trump” markasına ait ürünlerin satışını durdurmuştu. Geçen hafta ise Kanada’nın en büyük perakende satış mağazası Hudson Bay, satış miktarındaki düşüşü gerekçe göstererek “Ivanka Trump” markasını ürün listesinden çıkarmıştı.

ıvanka-trump-1-1

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir