Kayak Merkezinde ‘’Canlı Bowling’’ Etkinliği

Tatilciler, 3 metre yükseklikteki şeffaf topların içine girerek yokuş aşağıya yuvarlanarak 2.5 metre yükseklikteki lobutları devirdi, yapılan etkinlik renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Bolu’nun kayak merkezi Kartalkaya’da düzenlenen ‘Canlı Bowling’ etkinliği ilginç görüntülere sahne oldu.Bolu kent merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya kayak merkezi, toplam 70 kilometre uzunluğundaki 25 pistiyle, 2 bin 200 metre yükseklikte Köroğlu Dağları’nın zirvesinde, ziyaretçilerine doğayla iç içe kayak keyfi sunuyor. Bu yıl 10 Aralık’ta tatilcilere kapılarını açan Kartalkaya Şubat ayına kadar yaklaşık 100 bin kişiyi ağırladı. Kayak merkezinde hizmet veren Dorukkaya Otel ve bir saat markası sponsorluğunda ‘Canlı Bowling’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Dorukkaya Otel ve Kaya Palazzio Otel’de kalan tatilciler, 3 metre yükseklikteki şeffaf topların içine girerek yokuş aşağıya yuvarlanarak 2.5 metre yükseklikteki lobutları devirdi. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin izlediği ve yüzlerce kişinin katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

kayak-merkezinde-canli-bowling

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, ‘Etkinlik 10 Ocak ve 16 Şubat tarihlerinde 2 kez yapıldı. Etkinliği yaklaşık 3 bin 500 kişi izledi. Projenin videosu ise Youtube’da 1 milyon kişi tarafından izlendi. Bu etkinliğe ‘Canlı Bowling’ etkinliği diyebiliriz. Katılımcılar bu etkinlik sayesinde dolayısıya eğlendi dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir