Yeraltı Dünyasının Ünlü İsmi Cenk Çelik Gözaltına Alındı

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Cenk Çelik Elazığ’da düzenlenen operasyonda 8 adamıyla birlikte gözaltına alındı. Operasyon sırasında baskın verilen evden çok sayıda tabanca, uzun namlulu silah, el yapımı bıçak, keleş ve mühimmat ele geçirildi. Polis ve jandarmanın eş zamanlı yürüttüğü operasyonda zanlılar gözaltına alınarak sorgulanmak üzere savcılığa götürüldü.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda Cenk Çelik adlı zanlının liderliğini yaptığı çeteden uzun namlulu silah, tabanca, karapara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Elazığ Cumhuriyet Savcısı  tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “silah kaçakçılığı” ve “alıkoyma” suçlamasıyla 8 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Elazığ’da belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında Cenk Çelik’in bulunduğu belirtilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Emniyet güçlerince Elazığ’da düzenlenen operasyonda çok sayıda suç kaydı bulunan Cenk Çelik isimli zanlı ve yanındaki korumaları, saat 20:00 civarında polis ve jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahısların emniyete götürüldüğü açıklaması yapılarak, sorgulanmak üzere savcılığa çıkartılacağı duyuruldu. Zanlılar hakkında çok sayıda suç duyurusunun olduğu öğrenildi.

Çete lideri Cenk Çelik ve zanlıların haberleşme ağını deşifre eden polis ekipleri, şehirler arası çok sayıda silah sevkiyatı yapılacağı istihbaratı üzerine operasyonun düğmesine bastı. Operasyon sonucunda çete üyelerinden 8’i gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 24 adet uzun namlulu silah, 47 adet tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan çete lideri Cenk Çelik ve diğer üyelerinin sosyal medya üzerinden aktif şekilde paylaşım yaptıkları öğrenildi. Çetenin yapmış olduğu suçlar, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele operasyonun dosyasına girdi.

cenk-celik-mafya

 

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir