CHP Lideri Kılıçdaroğlu Çelenk Gödermedi Olay Oldu

Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Tunceli’de yapılan Olağan Kongresine çelenk göndermedi delegeler ve partiler çok tepki gösterdi bu konuyla alakalı açıklama yapan İl Başkan Adayı Şükrü Kılıç Konuyla Alakalı mevcut yönetimin Genel Başkan karşıtlığından olduğunu söyledi.

Tunceli’de bugün yapılan CHP İl Olağan Kongresi’nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun çelenginin olmaması delegelerin ve partililerin tepkisine neden oldu. İl Başkan adayı Şükrü Kılıç yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu’nun çelenginin olmaması ve mesajının okunmamasının mevcut yönetimin Genel Başkan karşıtlığından olduğunu söyledi.

“MEVCUT YÖNETİM GENEL BAŞKAN KARŞITI”

CHP Tunceli İl Başkanlığı’nın bugün yapılan Olağan Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Ali Rıza Güder ile Tunceli’de esnaf olan Şükrü Kılıç’ın listeleri yarıştı. Kongrede Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajının okunmaması ve salonda çelenginin olmaması tepkilere yol açtı. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkan adayı Şükrü Kılıç, çelengin getirilmemesi ve 7 ilçe kongresi ile il kongresinde Kılıçdaroğlu’nun mesajının okunmamasının, mevcut yönetiminin Genel Başkan karşıtlığından kaynaklandığını belirterek:

celenk-gondermedi-olay-oldu

“MEVCUT YÖNETİM GENEL BAŞKAN’A DESTEK OLMADI”

“Bugün AKP’nin korkulu rüyası olan Genel Başkanımızın bu salonda bir çelengi yok. Önümüzdeki 2019 seçimleri Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Biz CHP örgütleri Türkiye’yi bu karanlık tablodan çıkaracağız ve 2019 seçimlerini kazanacağız. Tunceli il örgütü, Genel Başkan’a karşı bir tavIr sergilemektedir. Bütün salonu iyice kontrol edin. Genel Başkan’ımızın çelengi var mı? Ben bulamadım, siz bulduysanız söyleyin. Neden Genel Başkan’ımızın burada çelengi yok? Bu yönetim neden bunu düşünmüyor? Salonda herkesin çelengi var, Genel Başkan’ımızın yok. Bu beni düşündürüyor. Yakın bir zamanda yaptığımız 7 ilçe kongremizde Sayın Genel Başkan’ımızın mesajı bile okunmadı. İl kongresinde de okunmadı. Bütün bunların nedenlerini sorgulamalıyız. Adalet yürüyüşünde Tunceli İl Örgütü gerekli desteği sunmamıştır. İl yönetimi buna izin vermemiştir. Genel Başkan’ımızın bu yönde bir kırgınlığının olduğunu biliyorum. Genel Başkan’ın mesajını okumayan, salona çelengi getirmeyenleri kınıyorum” dedi.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir