GAMZELİ GÜZEL YENİ YILIN İLK SAATLERİNDE HASTANEYE KALDIRILDI

Ekim Ayında Ameliyat Olan Bahar ÖZTAN Yılbaşı Gecesi Fenalaşarak Hastaneye Kaldırıldı.

Yumurtalık kanseri tedavisi sebebiyle ameliyat olan eski Yeşilçam oyuncularından Bahar ÖZTAN ameliyatın ardından taburcu edilmişti.Geçtiğimiz gece bir anda fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırıldı.
Yılbaşının ilk saatlerinde kendini kötü hisseden Gamzeli Güzel lakaplı oyuncu Bahar ÖZTAN ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Yumurtalık kanseri tedavisinin ardından hastalığı tekrardan nükseden Bahar ÖZTAN özel bir hastane de tedavi altına alındı. Aielesinin ve sevdikleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncunun oğlu Yiğit ÖZTAN ” Dün gece ağrıları çoğaldı bir anda bizde acil olarak hastaneye kaldırdık. Şu an ağrısı var, tedavisi devam ediyor inşallah iyi olacak dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

 

GEÇEN EKİM AYINDA 12 SAATLİK ZORLU BİR AMELİYAT GEÇİRMİŞTİ

Bahar ÖZTAN yakalandığı yumurtalık kanseri hastalığı nedeniyle Ekim ayının ortalarında 12 saat süren uzun bir ameliyat geçirmişti. ÖZTAN bu zorlu ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ünlü oyuncu dahab sonra taburcu edilmişti.

ESKİ YEŞİLÇAM OYUNCUSU BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Gamzeli Güzel lakaplı Bahar ÖZTAN 1962 senesinde Isparta’da dünyaya gelen güzel oyuncu çocukluğunu ve gençliğini İstanbul’da geçiren oyuncu TV ekranlarında ilk defa karşımıza şampuan reklamıyla çıktı. Daha sonra bir çok reklam, sinema ve dizilerde rol alan oyuncu gamzelerinden dolayı gamzeli güzel lakabını aldı.
O dönemlerde meşhur fotoromanlar da yer alan oyuncu aşırı hayran kitlesine sahip oldu. Bunlardan bazıları Çarlinin Melekleri ve Barış MANÇO ile rol aldığı fotoromanlardır.

 

İLK SİNEMA FİLMİ ŞAŞKIN MİLYONER

Güzelliği ile herkesin beğenisini kazanan ”Gamzeli Güzel” ilk rol aldığı Şaşkın Milyoner filmiyle hayran kitlesini çoğaltmıştı. Kısa zamanda Yeşilçamın en iyi oyuncularından olan Bahar ÖZTAN 1988 yılında fuarlarda Bülent ERSOY ve Seda SAYAN gibi isimlerle de çalışmıştır.

Bahar ÖZTAN sonralarda sayısız film ve dizilerde de rol aldı. Bunlardan bazıları Aşk Kapıyı Çalınca ve Görgüsüzler isimli dizilerdir.

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir