Hırsızlık Yapan İki Şüpheliden Bir Tanesi Yakalandı

Adapazarı ilçesinde bulunan bir perdeciye giren 2 şüpheli, dükkandan bir dizüstü bilgisayar çalmıştı. Bir ayakkabıcı dükkanına giren 2 şüpheli, mağazadan 4 bin TL değerinde ayakkabı ve bot çalarak kayıplara karışmıştı.

 

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir perdeci dükkanına girerek dizüstü bilgisayar çalan ve farklı bir zamanda kapısını kırarak girdikleri ayakkabı dükkanından da 4 bin TL değerinde hırsızlık yapan iki şüpheliden bir tanesi polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi. Hırsızların ayakkabıcı dükkanının kapısını kırarak mağazaya girdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, 13 Ocak tarihide Adapazarı ilçesinde bulunan bir perdeciye giren 2 şüpheli, dükkandan bir dizüstü bilgisayar çalmıştı. 14 Ocak’ta ise bir ayakkabıcı dükkanına giren 2 şüpheli, mağazadan 4 bin TL değerinde ayakkabı ve bot çalarak kayıplara karışmıştı. Yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili çalışmalarını derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, perdeci ve ayakkabıcı dükkanına girerek hırsızlık yapan 2 şahsın aynı kişiler olduğunu tespit etti. Güvenlik kamera kayıtlarından kimlik bilgileri tespit edilen S.K. ve A.Ç. isimli şahıslardan, A.Ç. ikametine yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. A.Ç. isimli şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, S.K. isimli şüphelinin arama çalışmaları ise devam ediyor.

“Hırsızlar kapıyı kırarak mağazaya girdi”

Öte yandan, ayakkabıcı dükkanında yaşanan hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 14 Ocak tarihi gece saat 05.30 sıralarında güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; 2 şüphelinin dükkanın önüne geldiği ve daha sonrasında kapıyı kırarak içeri girdiği görülüyor.

“Emniyet müdürünce polislere zimmetlenen hırsızlar tek tek yakalanıyor”

Son dönemde Sakarya’da artan birçok hırsızlık olayı sonrasında Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın talimatı ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek adına yeni bir yöntem devreye sokularak, firari hırsızlar polis ekiplerine zimmetlenilmişti. Yaşanan birçok hırsızlık olayında suçüstü yapan Sakarya polisi konuyla ilgili kararlı mücadelesini sürdürmeye devam ederek, hırsızlıktan kesilmiş suçları bulunan ve aranan şahısları ard arda düzenlenen operasyonlarla yakalıyor. – SAKARYA

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir